Municipiul Giurgiu, invitat de Primăria Ruse la competiţia internaţională de atletism pentru băieţi şi fete „Mladost”

Municipiul Giurgiu, invitat de Primăria Ruse la competiţia internaţională de atletism pentru băieţi şi fete „Mladost”

Primăria Giurgiu a primit din partea Primăriei Ruse invitaţia de a participa cu echipe de sportivi din municipiu la competiţia internaţională de atletism pentru băieţi şi fete „Mladost” („Tineret”), ce va avea loc în data de 18 mai 2013 pe pista reconstruită a Stadionului Municipal Ruse.

Evenimentul este organizat de municipalitatea Ruse şi Clubul Atletic „Dunav”, în colaborare cu Federaţia Bulgară de Atletism, şi se va desfăşura sub patronajul primarului oraşului Ruse, Plamen Stoilov.

În cadrul competiţiei, sportivii, grupaţi pe categorii de vârstă şi sex, vor putea concura la diferite discipline sau probe, între care alergarea pe distanţe cuprinse între 60 – 800 m (fete), respectiv 60 – 1500 m (băieţi), 100/110 m garduri, săritura în lungime şi aruncarea greutăţii. Cei mai buni vor fi răsplătiţi cu premii constând în bani sau premii materiale. Premiile în bani pentru fiecare disciplină vor fi distribuite după cum urmează: locul I – 100 leva, locul II – 60 leva şi locul III – 40 leva.

Municipalitatea Giurgiu a răspuns afirmativ invitaţiei adresate, convinsă fiind că participarea echipelor giurgiuvene la acest eveniment internaţional de atletism va contribui la întărirea legăturilor dintre cele două oraşe. Astfel, Giurgiu fi reprezentat la competiţia de sâmbătă, 18 mai, de un număr de 19 copii (10 de la Clubul Sportiv Şcolar Giurgiu şi 9 de la Clubul Sportiv Municipal Giurgiu), însoţiţi de directorul C.S.S. Giurgiu, prof. Marian Damian.

Ultima modificare: 15.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Anunţ privind întreruperea furnizării apei potabile

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.